Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe versie Resident Evil 5 op komst

PS3-versie zal motion controls ondersteunen.

De naam Patricia Ja Lee zegt je waarschijnlijk niet veel, maar deze dame is verantwoordelijk voor de stem van Jill Valentine, een personage dat een grote rol speelt binnen de verhaallijn van Resident Evil. Zopas liet Ja Lee opeens vallen dat ze momenteel dialogen aan het inspreken is die terug te vinden zullen zijn in de nieuwe versie van Resident Evil 5, waar wij tot op de dag van vandaag nog helemaal niet over vernomen hadden. Oeps!

De nieuwe editie zal in de vorm van 'Resident Evil 5: Director's Cut' uitkomen, en terwijl we nog niet precies weten wat voor nieuws deze versie zal bevatten lijkt het dus wel zo dat Jill Valentine een belangrijke rol zal spelen. Ook de manier waarop de Director's Cut zal verschijnen blijft momenteel een raadsel. Zo zou het best wel eens kunnen dat Capcom het geheel uitbrengt als downloadable content, al is een compleet nieuwe winkelversie ook niet uitgesloten.

Nog opmerkelijker is dat Sony liet weten dat Resident Evil 5 in de toekomst speelbaar zal zijn met de aankomende motion controller voor de PlayStation 3. Hoe dat precies zal verlopen valt nog af te wachten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Resident Evil 5

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties