Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Datums voor Fallout: New Vegas en CoD7

Winkelketen GAME gooit met releasedates!

Winkelketen GAME heeft enkele documenten laten lekken waarop releasedata te zien zijn voor enkele voorname games uit 2010. Let wel: neem dit alles met een korreltje zout gezien de data niet van de uitgevers zelf afkomstig zijn.

Volgens GAME zal Call of Duty 7 - in ontwikkeling bij Treyarch - in oktober uitkomen. Begin februari wisten we jullie te vertellen dat het zevende deel in de FPS-reeks in november zou verschijnen, maar blijkbaar is de release wat naar voren verschoven. Ook de drie muziekgames die Activision dit jaar zal uitbrengen krijgen van GAME een releasedate. DJ Hero 2 - uitgever bevestigde het bestaat ervan midden januari - zal eveneens in oktober verschijnen, terwijl ook Band Hero 2 in diezelfde maand uitkomt.

Guitar Hero 6, alweer een muziekgame, zou dan weer in september in de winkelrekken te vinden moeten zijn. Midden maart kregen we alvast te horen dat de stem van rocklegende Gene Simmons in dat spel te vinden zal zijn.

De meest interessante titel is volgens ons echter Fallout: New Vegas. Deze game zal volgens GAME in oktober verschijnen. Verder kreeg de winkelketen te horen dat ontwikkelaar Bizarre Creations werkt aan twee nieuwe spellen: een racegame (waarschijnlijk is dit Blur) en een actiegame. Verschillende bronnen geven aan dat die laatste iets te maken zou hebben met James Bond.

Andere interessante games zijn Brink - september, Crysis 2 - 24 september, Lego: Harry Potter: Jaren 1-4 - 28 mei en Singularity - 28 juni. We houden jullie op de hoogte wanneer de betrokken uitgevers op deze gelekte informatie reageren.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Brink

PS3, Xbox 360, PC

Crysis 2

PS3, Xbox 360, PC

See 4 more

DJ Hero 2

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii

Fallout: New Vegas

iOS, PS3, Xbox 360, PC

LEGO Harry Potter: Years 1-4

iOS, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii, PSP, PC, Nintendo DS

Singularity

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties