Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Resident Evil Village krijgt Mercenaries Mode

Terug van weggeweest.

De Mercenaries Mode uit Resident Evil 3 tot 6 keert terug in Resident Evil Village nadat je de game hebt uitgespeeld. Dat maakt Capcom bekend via zijn website.

In de Mercenaries Mode krijg je in verschillende levels de taak om binnen een bepaalde tijdslimiet een zo hoog mogelijke score te halen. Dat doe je door allerhande gewone en speciale vijanden te verslaan en punten in de wacht te slepen.

Naast de gekende zaken bevat de modus in Resident Evil Village ook nieuwe dingen. Zo is het nu mogelijk om tijdens elk level bonusvaardigheden te leren die je wapens versterken, je bewegingssnelheid verhogen en je helpen om vijanden sneller uit te schakelen. Daarnaast verdien je coins die je bij The Duke inruilt om je voorraden aan te vullen of je wapens te upgraden.

Daar eindigt het niet met het Resident Evil Village nieuws. Zo was er recent de aankondiging van Resident Evil 4 VR voor Oculus Quest 2, kom je meer te weten over de tweede Resident Evil Village demo en deed Capcom de Resident Evil Village resoluties en framerates van de console- en Stadia-versies uit de doeken.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Resident Evil Village

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties