Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grand Theft Auto 5 heeft nieuwe 'Gangsters' trailer

Ontmoet alle criminele groeperingen binnen Los Santos.

'Gangsters', dat is de naam van de meest recente trailer van Grand Theft Auto 5. Ontwikkelaar Rockstar verwijderde het filmpje al snel van zijn Youtube-kanaal, maar niet voordat het internet de clip kon kopiëren.

Deze video is een parodie op een politieshow waarin de verschillende criminele groepen binnen Los Santos in de kijker worden gezet. Goed nieuws voor de fans van Stories from Liberty City, want de motorheads van The Lost kregen ook een plaatsje in de onderwereld van de vijfde GTA.

Leadergamer wist de trailer te onderscheppen. Wie geen naakte mannenbillen wilt zien, klikt echter best niet op Play.

Europa kan vanaf 17 september aan de slag met Grand Theft Auto 5. De soundtrack en meer van de Xbox 360 en PlayStation 3 titel lekte echter al volledig. Sinds vandaag weet de wereld ook wat er in de twee speciale edities van het spel zit.

Speel jij Grand Theft Auto V al? Misschien heb je dan iets aan onze GTA 5 cheats om Los Santos extra mee op stelten te zetten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Grand Theft Auto V

Video Game

Related topics
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties