Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

EG Expo 12: Assassin's Creed 3 zal een "what the f***" stuk story DLC krijgen

En komt er dan toch een opvolger voor de derde Assassin's Creed?

Assassin's Creed 3 zal zoals al zijn recente voorgangers DLC krijgen, dat stond al vast voor de game officieel werd aangekondigd. Deze keer heeft het team echter een speciaal stukje extra koek voor ons in petto. Een ervaring die de ontwikkelaar zelf omschrijft als een "what the f***(rikandelletje) side-story". Wij worden steeds benieuwder als er een uitspraak rond deze game wordt gemaakt.

"We weten dat niet iedereen deze DLC zal kopen", zegt Assassin's Creed 3 director Alex Hutchinson op de Eurogamer Expo. "Daarom is deze download ook op zo'n manier samengesteld dat ook zij die het niet speelden de volgende game zullen kunnen begrijpen." Zei hij daar nu net dat er een volgende Assassin's Creed zat aan te komen? Conner betekent dus toch niet het einde van de serie, zo blijkt.

Ubisoft heeft aangekondigd dat het voor de eerste keer in hun grootste gamereeks een season pass zal gebruiken. Een virtueel ticket waarvoor je eenmalig een flink bedrag neertelt, maar daarna alle DLC voor de game gratis zal krijgen en voor het totaalpakket wat bespaart op de spelers die elke uitbreiding apart aanschaffen. De inhoud van deze season pass is nog onbekend, op dit raadselachtig stuk DLC na.

Hutchinson benadrukte wel dat de werken aan de DLC pas beginnen zodra de volledige game in de winkel ligt. Ubisoft zal deze keer dus geen DLC verkopen die eigenlijk al klaar was voor de release van het spel en/of reeds op het schijfje stond.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed III

Video Game

Related topics
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties