Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

World of Warcraft: Cataclysm vanaf 7 december te koop

Blizzard laat het ons met enige trots weten.

Zonet heeft Blizzard Entertainment, de ontwikkelaar verantwoordelijk voor het nog steeds populaire World of Warcraft, ons laten weten dat de derde expansion pack genaamd Cataclysm vanaf 7 december wereldwijd verkocht zal worden.

Blizzard geeft aan dat de reguliere versie van World of Warcraft: Cataclysm voor een prijs van 34,99 euro verkocht zal worden, terwijl de Collector's Edition in de vorm van een gelimiteerde oplage beschikbaar zal zijn voor 69,99 euro.

Aan het officiële persbericht voegde Mike Morhaime, de CEO en mede-oprichter van Blizzard, de volgende commentaar toen: "Cataclysm bevat de beste content die we ooit gemaakt hebben voor World of Warcraft. Het is meer dan gewoon een uitbreiding, maar een heruitvinding van het grootste deel van het originele Azeroth. Verwacht je aan nieuwe, epische high-level avonturen voor huidige spelers, en een herwerkte level-ervaring voor mensen die nu pas beginnen," aldus Morhaime.

"Samen met de hulp van onze beta testers plaatsen we nu de finale laag glans op Cataclysm, en we kijken er al naar uit om gamers van over heel de wereld te laten genieten van dit spel binnen een paar maanden."

Markeer 7 december dus met een rode potlood in je agenda, wanneer World of Warcraft: Cataclysm in de winkelrekken te vinden zal zijn! Belangrijk om weten is dat je de vorige uitbreiding, World of Warcraft: Wrath of the Lich King, in huis moet hebben om met Cataclysm aan de slag te kunnen gaan.

Wij maken ons alvast klaar om alweer gedag te zeggen aan ons sociaal leven.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties