Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Twisted Metal Trophies

David Jaffe gaat voor de single player.

David Jaffe heeft zitten denken op welke manier de nieuwe Twisted Metal gebruik zal maken van trophies. Het zou natuurlijk geen echt denkwerk zijn, mocht niet iedereen het kunnen volgen via Twitter:

"Ik heb nog niet beslist wat voor trophies er in zullen zitten, maar zo te horen haten meeste spelers online trophies. Dus mijn gevoel zegt dat we zwaar tegen de single player trophies zullen aanleunen. Misschien 90/10 verdelen? Wat denk je? :)" *

Toen een tweeter vertelde dat online trophies mensen afleiden van het team objectief, leverde Jaffe meer voer tot nadenken:

"Natuurlijk, maar als het doel van de trophy gelijk staat aan het doel van de mode, dan werkt het, toch? Voorbeeld: zorg dat je tien keer op een winnend NUKE team zit. We zouden je niet 10 matches OP EEN RIJ laten winnen, maar we zouden je waarschijnlijk wel tien matchen laten winnen om de trophy te verkrijgen." *

Goed of slecht nieuws? Dat laten we aan jouw over. De verdeelde mening die de Eurogamer crew over trophies heeft, kan je trouwens hier terugvinden.

* Gezien de zware 't3Xt spe3k' die David Jaffe gebruikt, werden enkele vrije interpretaties gebruikt bij het vertalen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Twisted Metal

PS5, PS3, PS1

Related topics
PS3
Over de auteur
Steph Vanquaethem avatar

Steph Vanquaethem

Executive Editor

Reacties