Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

SWTOR komt niet naar consoles

Geen sprake van.

Star Wars: The Old Republic, de MMO van Bioware, komt niet naar de consoles. Sterker nog: het bedrijf heeft intern zelfs nog nooit maar gediscussieerd over de mogelijkheid. Dat zegt Bioware's Daniel Erickson in een interview met CVG. Erickson is de lead designer en schrijver van de game.

"Ik heb geen idee of het mogelijk is [om SWTOR naar consoles te porten]. Dat zou je onze tech director moeten vragen. Wel kan ik je vertelen dat het niet iets is dat we ooit bediscussieerd hebben. Er is niemand hier bij Bioware die met een grondplan daarvoor bezig is omdat we eerst een erg ingewikkeld en erg groot spel moeten afwerken."

"We weten de nadelen van de PC. We hebben allemaal wel eens naar onze systemen geschreeuwd om iets te doen werken. Maar tegelijkertijd is de interface gemaakt voor games. De combinatie van muis en toetsenbord is veel minder restrictief [dan een controller]."

Spijtig nieuws voor mensen die liever op hun console gamen, maar het was te verwachten. Star Wars: The Old Republic moet ergens in de lente van 2011 verschijnen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
PC
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.
Reacties