Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe echte Lara Croft gepresenteerd

Want vrouwen met pistooltjes zijn sexy

Er zijn weinig dingen zo leuk als vrouwen. Ze zijn namelijk te vergelijken met een spelcomputer of PC, omdat je er allemaal leuke spelletjes mee kan spelen. Daarnaast kosten ze bakken met geld en zijn ze te besturen met een joystick. Het enige nadeel aan de vrouwmens is het feit dat ze terug kunnen praten, iets dat een PC of spelcomputer -gelukkig- niet kan.

Mevrouw Croft

Desalniettemin vinden we hier op de redactie de andere sekse best aardig. Wanneer een nieuw deel in de Tomb Raider-reeks moet uitkomen vinden we vrouwen meestal nóg iets leuker, omdat Eidos altijd een model uitkiest dat een 'echte' Lara Croft moet voorstellen. Vrouwen als Rhona Mitra, Lucy Clarkson en Karima Adidebe zijn de afgelopen jaren in de huid gekropen van 's werelds bekendste vrouwelijke archeoloog. Nu komt deze eer de onbekende Alisson Carroll toe.

Carroll is een gymnast, is sportief en dus behoorlijk lenig. Allemaal eigenschappen die de echte virtuele Lara ook heeft. Bij de komende perspresentaties zal Allison gestalte geven aan de gedaante van Lara.

Eind dit jaar zal de nieuwe Tomb Raider in de winkels liggen. Voor de teasertrailer van Tomb Raider Underworld ga je naar Eurogamer.tv

Read this next