Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Xbox One-versie The Amazing Spider-Man 2 uitgesteld

UPDATE: Toch tijdelijk te downloaden geweest.

UPDATE: De uitgestelde Xbox One-versie van The Amazing Spider-Man 2 is tijdelijk te downloaden geweest in de Xbox Games Marketplace. Verschillende gamers melden de titel nu te bezitten, ondanks dat de winkelpagina alweer is teruggetrokken.

Op moment van schrijven streamt één van de bezitters de game via Twitch. Vooralsnog is nog steeds niet duidelijk waarom enkel de Xbox One-versie is uitgesteld en tot wanneer.

"We houden hoop op een Xbox One-release," stelt ontwikkelaar Beenox. "We weten dat het frustrerend is, want dat is het ook voor het team dat zo hard aan deze versie heeft gewerkt."

ORIGINEEL: Uitgever Activision bevestigt zojuist dat de Xbox One-versie van The Amazing Spider-Man 2 voor onbepaalde tijd is uitgesteld. Een reden is nog niet gegeven.

"We herzien de lanceringsplannen voor de Xbox One-release," laat een woordvoerder van Activision weten aan de Britse gamesite MCV. "Wanneer en óf The Amazing Spider-Man 2 uitkomt op de Xbox One is nog niet vastgesteld."

Het uitstel vindt vlak voor de lancering van de titel plaats. Deze verschijnt op 2 mei aanstaande nog steeds voor de Nintendo 3DS, pc, PlayStation 4, PlayStation 3, Wii U en Xbox 360.

De game is een tie-in met de gelijknamige film, die op dit moment in de bioscopen draait. Net zoals in voorgaande Spider-Man games is de open wereld van New York je speeltuin en schakel je criminelen uit met je webkrachten en vechtmoves.

Cover image for YouTube video

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Amazing Spider-Man 2

Android, iOS, PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC, Nintendo 3DS

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties