Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Voorverkoop Gamescom 2014 van start

Tickets tijdelijk tegen gereduceerde prijs.

De organisatie van de Gamescom 2014-beurs is gestart met de voorverkoop van de tickets voor het evenement. Tot de eerste dag waarop de gamesbeurs plaatsvindt zijn kaartjes tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar.

Wanneer je in aanmerking komt voor een 'reduced day ticket,' koop je in het goedkoopste geval voor 7,00 euro een kaartje voor donderdag of vrijdag. Die prijs geldt enkel in de voorverkoop en bijvoorbeeld voor studenten, kinderen boven de twaalf jaar, senioren en mensen met een lichamelijke/verstandelijke beperking.

Een gewone dagticket voor zaterdag of zondag kost in de voorverkoop 15,50 euro of tijdens de Gamescom-beurs zelf 17,50 euro. De volledige lijst met tarieven vind je op de site van Gamescom.

De grootste gamesbeurs van Europa vindt ook dit jaar weer plaats in Keulen, Duitsland en is open voor publiek van 14 t/m 17 augustus. Van verschillende bedrijven is al bekend dat ze een standplaats hebben, waaronder Bethesda, Bigpoint, Crytek, Deep Silver/Koch Media, Electronic Arts, Konami, Microsoft, Nintendo, NVIDIA, Riot Games, ROCCAT (hardware), Turtle Entertainment (eSport) en Ubisoft.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!
Reacties