Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Tropico 5 krijgt Limited Special Edition

Extra's voor dictators in spe.

Kalypso Media kondigt in een nieuwe trailer de Limited Special Edition aan voor real-time strategy game Tropico 5. Het pakket bevat een avatar kostuum voor je personage El Presidente, de 'Bayo del Olfato' kaart ter gebruik in de Sandbox modus en een paspoort en postkaart van de fictieve staat Tropico.

De digitale versie is te koop via Steam Pre-Purchase met 10 procent korting, een zogenaamde 'Businessman' avatar kostuum en de 'Isla de Vapor' kaart ter gebruik in de Sandbox modus. Hoe meer pre-orders de game krijgt via Steam, hoe meer extra bonussen er bij een pre-order worden inbegrepen. Zo krijgen spelers als eerste streefdoel gratis Tropico 4 bij hun pre-order van Tropico 5.

Via de nieuwe trailer stelt ontwikkelaar Haemimont Games tegelijkertijd de verschillende Era's voor waarin de game zich afspeelt. Eerder was al bekend dat game ook voor de PlayStation 4 verschijnt, zich over verschillende historische periodes afspeelt en voor de allereerste keer een multiplayer modus krijgt. In de trailer toont de ontwikkelaar voor het eerst de verschillen tussen de periodes.

Tropico 5 komt op 23 mei uit op de pc, PlayStation 4 en Xbox 360.

Cover image for YouTube videoTropico 5 - Feature Trailer "The Eras"

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Tropico 5

PS4, Xbox One, Xbox 360, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties