Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Orcs Must Die! Unchained is free-to-play titel

Founder's Pack kost 150 dollar.

Robot Entertainment kondigt Orcs Must Die! Unchained aan. Het derde deel in de Orcs Must Die!-reeks is voor het eerst een free-to-play titel met een competitief element.

In Unchained verdedig je niet alleen je eigen fort tegen hordes vijanden door valstrikken op strategische plekken te plaatsen, maar doe je dat in teams van vijf tegen vijf andere spelers. Naast het verdedigingsaspect leid je nu ook de aanval. Dat bewerkstellig je onder andere door je eigen 'minions' op te roepen. Het bouwen van vallen is daarbij gelinkt aan een systeem van verzamelbare kaarten, waarmee je een eigen deck uitbouwt.

De game is na de lancering gratis te downloaden en te spelen. Robot Entertainment geeft aan groot belang te hechten aan de balans tussen het gratis gedeelte en de in-game aankopen. Volgens de ontwikkelaar betreft het geen pay-to-win game en is er ook geen sprake van 'paywalls.'

Orcs Must Die! Unchained is nog in ontwikkeling. Wel is er al een Founders's Pack te koop. Onder de noemer 'Best Value' krijg je daar voor 150 dollar direct toegang tot de alfafase van de game. Daarnaast krijg je ook vijf helden en skins, 200 dollar in-game geld, een extra alfacode, drie bètacodes, vijf maal het originele Orcs Must Die! en Orcs Must Die! 2 en toegang tot het ontwikkelaarsforum.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Orcs Must Die! Unchained

PS4, PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!
Reacties