Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Outlast: Whistleblower DLC heeft releasedatum

Terug naar Mount Massive op 7 mei.

Ontwikkelaar Red Barrels maakt bekend dat de Whistleblower-uitbreiding (DLC) voor horrorgame Outlast op 7 mei naar de pc en PlayStation 4 komt.

In Whistleblower beleef je de gebeurtenissen die leiden tot het begin van het hoofdverhaal. Je speelt als Weylon Park, een software ingenieur die enkele weken doorbrengt in de psychiatrische instelling van Mount Massive. Hij is erg wantrouwig tegenover de dokters in de instelling en zet zo de gebeurtenissen van het hoofdverhaal van Outlast in gang. Ontwikkelaar Red Barrels belooft verder dat de gebeurtenissen verder strekken dan het hoofdverhaal en ook het allerlaatste hoofdstuk van de Outlast-saga onthullen.

Outlast kwam op 4 september 2013 uit voor de pc en op 5 februari 2014 voor de PlayStation 4, en joeg Randolf de stuipen op het lijf. De Whistleblower DLC werd al in oktober 2013 aangekondigd.

Het is de eerste downloadbare uitbreiding die Outlast krijgt. In februari was de game gratis voor PlayStation 4-spelers met een PlayStation Plus abonnement.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Outlast

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties