Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

GERUCHT: Titanfall 2 niet Microsoft-exclusief

Electronic Arts houdt de rechten.

Een vervolg op Titanfall lanceert mogelijk niet als Microsoft-exclusieve game. Uitgever Electronic Arts houdt de rechten en is van plan Titanfall 2 uit te geven op meer dan het pc- en Xbox-platform. Dat meldt gameswebsite Gamespot op basis van een 'betrouwbare' bron.

Volgens de bron heeft Electronic Arts de licentie zekergesteld op basis van de prestatie van de eerste Titanfall, die sinds kort verkrijgbaar is voor de pc en Xbox One. Binnenkort komt de multiplayershooter ook uit op de Xbox 360.

Officiële verkoopaantallen zijn nog niet bekend, maar Gamespot speculeert dat deze dusdanig hoog zijn dat Electronic Arts de rechten op een vervolg wil behouden. Ook zou de game de verkoop van Xbox One-spelcomputers een boost hebben gegeven.

Ontwikkelaar Respawn Entertainment gaf al eerder aan de studio in de toekomst ook zeker games wil maken voor de PlayStation 4, 'maar niet de eerste Titanfall.' Electronic Arts-topman Blake Jorgensen zei eerder 'zeker te zijn dat toekomstige Titanfall-games op meerdere platformen lanceren.'

Vooralsnog gaat Electronic Arts niet in op geruchten en speculatie betreffende een vervolg op Titanfall.

Cover image for YouTube videoTitanfall: Fracture Gameplay Overview + Tips & Tricks

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Titanfall

Xbox One, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties