Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Little Mac speelbaar in Super Smash Bros. Wii U/3DS

Je kent de bokser uit Punch-Out!!

Nintendo kondigt een compleet nieuwe vechter aan voor Super Smash Bros. voor de Wii U en Nintendo 3DS: Little Mac uit de Punch-Out!!-reeks.

Little Mac maakte al eerder zijn opwachting als een zogenaamde 'Assist Trophy' in Super Smash Bros. Brawl. Dit keer is de bokser een volledig uitgewerkte vechter met een hele eigen moveset.

Het personage is onthuld tijdens een nieuwe uitzending van Nintendo Direct, in een visuele stijl die kort doet vermoeden dat er een hele nieuwe Punch-Out!!-game op komst is. Een releasedatum voor Super Smash Bros. Wii U/3DS is nog niet vastgesteld, buiten de reeds bekende '2014' om.

Cover image for YouTube videoSuper Smash Bros. - Champion of the Ring (Wii U & Nintendo 3DS)

Het rooster ziet er nu als volgt uit: Mario, Luigi, Link, Samus, Kirby, Fox, Pikachu, Bowser, Donkey Kong, Pit, Olimar, Toon Link, Sonic, Marth, Princess Zelda, King Dedede en Lucario keren terug. Animal Crossings 'Villager,' de Wii Fit Trainer (mannelijk en vrouwelijk), Mega Man, Rosalina en Little Mac zijn nieuw.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties