Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Watch Dogs voor Wii U uitgesteld

Andere versies lanceren tegelijkertijd tussen april en juni.

De Wii U-versie van Watch Dogs komt later uit dan de andere versies. Dat maakt Ubisoft vandaag duidelijk. De uitgever focust zich eerst op de markten die het meeste voordeel opleveren voor de consument en voor Ubisoft zelf, zo blijkt uit een recente verklaring aan investeerders.

De ontwikkeling van de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One-versie gaat nog volgens schema. Deze staan gepland voor een release tussen 1 april en 30 juni 2014. Volgens Ubisoft is het besluit om de Wii U-versie uit te stellen een moeilijke geweest.

Watch Dogs zou eigenlijk vorig jaar lanceren als launchtitel voor de PlayStation 4 en Xbox One. De game werd uitgesteld, omdat het team geen concessies wilde doen op de kwaliteit.

Kortgeleden nog deden geruchten de ronde dat de Wii U-versie van Watch Dogs geannuleerd zou zijn, maar dat is volgens Ubisoft niet waar. Wanneer de game nu wel lanceert op de Wii U, is vooralsnog onduidelijk.

Cover image for YouTube videoWatch_Dogs commercial

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Watch Dogs

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties