Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Far Cry: The Wild Expedition Collection bundelt Far Cry-games

UPDATE: Ubisoft verduidelijkt prijs en datum.

UPDATE: Ubisoft verduidelijkt dat Far Cry: The Wild Expedition vanaf 13 februari verkrijgbaar is voor de PlayStation 3, Xbox 360 en pc voor €39,99.

Far Cry Classic is vanaf dat moment ook los te koop in de PlayStation Store en op Xbox Live Arcade voor €9,99. Deze consoleversie is een HD-remake van de originele Far Cry-game voor pc en was niet eerder speelbaar op andere platforms. De game maakt ook deel uit van The Wild Expedition.

ORIGINEEL: Uitgever Ubisoft bevestigt het bestaan van Far Cry: The Wild Expedition voor pc, PlayStation 3 en Xbox 360. De collectie bundelt de Far Cry-games in één pakket.

Om precies te zijn bevat de bundel de HD remake van de eerste Far Cry, naast Far Cry 2, Far Cry 3 en Far Cry 3: Blood Dragon.

In het Verenigd Koninkrijk lanceert de bundel op 14 februari aanstaande. Een adviesprijs is niet gegeven, maar een rondje langs verschillende online webshops leert dat retailers The Wild Expedition aanbieden voor ongeveer 40 euro.

Bekijk op YouTube

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Far Cry

PC

Far Cry 2

PS3, Xbox 360, PC

See 3 more

Far Cry 3

PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360, PC

Far Cry 3: Blood Dragon

PS3, Xbox 360, PC

Far Cry Classic

PS3, Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!
Reacties