Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

The Walking Dead Episode 4 komt je brein verorberen in oktober

En de laatste aflevering komt nog voor december.

Het episodische zombie-epos van Telltale Games, The Walking Dead, zal zijn vierde aflevering ontvangen in oktober. Een concrete datum kregen we nog niet, maar als we op de vorige afleveringen kunnen afgaan, wacht de ontwikkelaar waarschijnlijk tot de laatste dag van de maand om het spel uit de brengen.

Over de inhoud van The Walking Dead: Around Every Corner willen we jullie nog niets verklappen, maar weet wel dat het script in handen is van Gary Whitta, de screenwriter voor de uitstekende post-apocalyptische film Book of Eli. Het verhaal zou veel duisterder worden en we worden meer ondoden dan ooit tevoren beloofd.

Een fysieke bundel van alle vijf afleveringen wordt op vier december verwacht voor PS3 en Xbox 360, wat dus wilt zeggen dat de vijfde aflevering voor die datum beschikbaar zou moeten zijn. Beelden of plaatjes van de nieuwe episode kunnen we jullie nog niet geven, maar als Around Every Corner het even goed doet als de derde in de reeks, mogen we ze blindelings kopen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

The Walking Dead

Android, iOS, PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, PC

See 1 more
Related topics
Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties