Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

De Eurogamer Benelux podcast is geboren!

Aflevering 1 ziet na meerdere tests het levenslicht.

Beste bezoekers van Eurogamer Benelux, vandaag is een historische dag. Ontkurk de champagne, steek het vuurwerk af en maak er een ongelofelijk feestje van. Na ontelbare tests, verschillende audiogedrochten en onfortuinlijke omstandigheden zijn we er eindelijk in geslaagd om van start te gaan met een officiële podcast op Eurogamer Benelux!

Wat houdt dit precies in? Podcasts zijn in principe praatprogramma's die je kunt downloaden in de vorm van audiobestanden. Zaterdag om de twee weken zullen verschillende redactieleden hun al dan niet deskundige mening geven over verschillende hot topics die het gamelandschap op het moment van publicatie in de ban houden. Kan je maar geen genoeg krijgen van de sexy stem van redacteur Frederik of de bizarre humor van hoofdredacteur Jasper? Kan je niet wachten om te weten welke games de redacteurs van Eurogamer Benelux aan hun scherm gekluisterd houden? Ook dan ben je hier aan het juiste adres.

Speciaal voor iPod-eigenaars werken we aan een iTunes-pagina zodat jullie je er enkel op hoeven te abonneren om de verse podcasts automatisch naar jullie hoofd geslingerd te krijgen wanneer je verbinding maakt met iTunes. Als dat geen service is! Rond de release van aflevering 2 zou deze klaar moeten zijn.

Wij wensen jullie alvast veel luisterplezier en willen ook nog even vermelden dat feedback meer dan welkom is! Het is tenslotte onze aller-, aller-, allereerste keer.

Onderwerpen:

  • Breien
  • Wat is al die heisa rond het einde van Mass Effect 3 nu eigenlijk verdorie?
  • Games die Kickstarter gebruiken. Wie zijn ze? Wat doen ze? Wat drijft hen?
  • Wat speelt de redactie? Treasure Adventure Game of zoiets, Star Wars: The Old Republic, Metro 2033 en Catherine!
  • We zijn op zoek naar nieuw bloed. Zin om deel uit te maken van onze redactie? Hoofdredacteur Jasper maakt je er persoonlijk warm voor!

Beluister hier aflevering 1 of klik met de rechtermuisknop op 'Download MP3' om het mp3-bestand te downloaden:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Broken Age

Android, iOS, PS4, PlayStation Vita, PC, Mac, Nintendo Switch

Catherine

PS3, Xbox 360, PC

See 3 more

Mass Effect 3

PS3, Xbox 360, Nintendo Wii U, PC

Metro 2033: The Last Refuge

Xbox 360, PC

Related topics
Over de auteur
Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.
Reacties