Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed 3 vindt plaats tijdens Amerikaanse Revolutie

Eerste artwork gelekt.

De kogel is door de kerk: Assassin's Creed 3 vindt plaats tijdens de Amerikaanse Revolutie. Dat weten we omdat er artwork voor de game gelekt is.

Op de foto zie je een assassin met een tomahawk, pijlen en een pistool. Boven hem zwaait de Amerikaanse vlag met 13 sterren die gebruikt werd tijdens de revolutionaire oorlog waarin de dertien Britse kolonies in de nieuwe wereld streden voor hun onafhankelijkheid van het Britse rijk.

De vraag is aan welke kant onze Assassin zal staan. In popcultuur zijn de Amerikaanse revolutionairen traditioneel de goeieriken maar in Assassin's Creed werden de Founding Fathers van de Verenigde Staten al gebrandmerkt als Tempeliers. Is onze hoofdrolspeler een indiaan of een Brit? Binnenkort zal Ubisoft meer informatie over de game vrijgeven.

Assassin's Creed 3 verschijnt 30 oktober op PC, PS3 en Xbox 360.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed III

Video Game

Related topics
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties