Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Killing Floor verkoopt 1 miljoen exemplaren

440 miljoen Zeds aan flarden geknald.

Tripwire Interactive heeft bekend gemaakt dat er maar liefst 1 miljoen exemplaren van de coöperatieve first-persoon shooter Killing Floor over de digitale toonbank zijn geslingerd. De game, die ooit begon als een simpele Unreal Tournament mod, bestaat inmiddels tweeënhalf jaar en heeft in die periode flink wat uitbreidingen en verfijningen gezien.

In Killing Floor nemen spelers het op tegen steeds grotere aantallen zombies en ondode monsters. Tussen de waves door schaffen zij wapens en ammunitie aan en knokken zij net zo lang door tot zij de sadistische Patriarch tegen het rottende lijf lopen en verslaan.

Tripwire Interactive liet tevens weten dat er inmiddels 2 miljoen DLC packs zijn verkocht en dat de anti-Zed brigade bij elkaar 45 miljoen uur heeft gespeeld. Niet slecht voor een relatief kleine game. Ook leuk om te weten: er werden maar liefst 440 miljoen Zeds aan flarden geschoten. Een kwart miljoen daarvan waren kerstzombies. Take that, Santa!

Deze getallen moeten natuurlijk worden gevierd dus heeft Tripwire Interactive deze week een Midweek Madness uitverkoop op Steam ingeluid en kun je Killing Floor met maar liefst 85% korting aanschaffen. Als dat geen no-brainer is weten wij het ook niet meer!

Die, Zed! Die!

Read this next