Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Komt Pokémon Gray er aan?

Geruchtenmolen draait op volle toeren.

Een redelijk echt uitziende domeinnaam registratie heeft de speculatie heropend over een nieuwe versie van Pokémon Black & White - Pokémon Gray. Pokemon Buzz rapporteert dat pokemongray.com geregistreerd werd door Melbourne IT DBS, het bedrijf dat Nintendo gebruikte om ook het domein van de officiële Pokémon Black & White website te registreren.

Pokémon Gray is de titel waarvan de fans geloven dat het een re-release wordt van de Black & White generatie games, op dezelfde manier Yellow dat deed voor Red en Blue; Crystal voor Silver en Gold; en Emerald voor Ruby and Sapphire.

Met andere woorden, er is geen reden om te denken dat de game er niet zou komen - behalve dan het feit dat ontwikkelaar Gamefreak eerder al gezegd had geen interesse te hebben in een "Gray" editie. Zijn de ontwikkelaars van gedacht veranderd of is het een schoolvoorbeeld van gebakken lucht? De tijd zal het ons zeggen.

Om het vuur nog wat aan te wakkeren: Nintendo heeft een 3DS conferentie gepland voor vrijdag - en er is nog steeds geen "echte" Pokémon game voor de 3DS...

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokemon Battle Revolution

Nintendo Wii

Awaiting cover image

Pokémon Black and White

Video Game

Related topics
Over de auteur
Steph Vanquaethem avatar

Steph Vanquaethem

Executive Editor

Reacties