Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mortal Kombat verkoopt 3 mljn. keer

Best verkopende fightgame dit jaar.

Warner Interactive heeft bekend gemaakt dat Mortal Kombat de kaap van drie miljoen verkochte exemplaren overschreden heeft. Hiermee is de reboot van de populaire franchise de best verkopende fightgame van het jaar.

"NetherRealm Studios heeft een game afgeleverd van hoge kwaliteit dat al onze verwachtingen heeft voorbijgestreefd. We willen ons gehele team bedanken en al onze partners voor hun innovatieve campagnes en onophoudelijke steun voor Mortal Kombat," had Warner Interactive-baas Martin Tremblay te zeggen. Hij is duidelijk in zijn nopjes.

Geestelijke vader van de franchise en creative director van deze Mortal Kombat Ed Boon had deze reactie: "Iedereen hier bij NetherReal is enorm enthousiast dat de spelers onze game in hun armen gesloten hebben. We hebben hard gewerkt aan de game en konden niet meer tevreden zijn met het resultaat. De reacties van fans maken het allemaal waard." Aaaaaaw.

Eurogamer Benelux gaf de game een 9/10 toen de game verscheen. We hadden ook een zeer fijn gesprek met de producers van Mortal Kombat dat je hier kan lezen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Mortal Kombat (1992)

Video Game

Mortal Kombat II

PS3

Related topics
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties